keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Yliopistokäynti Tampereelle

Kävimme Tampereella tutustumassa paikallisen ammattikorkeakoulun ja yliopiston tarjoamaan opintovalikoimaan. Emme saaneet käydä opiskelutiloissa, koska siellä oli yleinen esittelypäivä, jossa oli vieraana meidän lisäksi useista lukioista toisen vuoden opiskelijoita. Sen sijaan saimme kierrellä vapaasti messualueen alojen esittely pisteillä, ja käydä luentosaleissa lyhyissä tietoiskuissa aloista.

Aikataulusta saimme valita tietoiskuja kiinnostavista aloista, useimmat kuuntelivat terveydenhuolto- ja sosiaalialan esittelyjä. Plussaa niissä oli opiskelijoiden omat kokemukset, ja esittelyt joita heidän oponsa juonsi. Toivotaan, että ensi vuonna Tampereen suunnalla on varauduttu isoihin kuuntelija määriin, koska jokaiseen tietoiskuun ei mahtunut kaikki halukkaat.

Messualueen esittelypisteillä oli paljon opiskelijoita, jotka innokkaasti kertoivat omista opinnoistaan ja kokemuksistaan. Heiltä sai kysellä niin paljon kuin jaksoi. Itsekin sain luennon kolmelta opiskelijalta, vaikka kuuntelijana olin vain minä eli intoa heillä ainakin riitti!

Tietoiskujen väliin ja iltapäivällä jäänyt ylimääräinen aika kului mukavasti kierrellessä kaupunkia. Suurin osa luokasta meni kahvilaan, ja sitten shoppailtiin jonkin aikaa. Pian saimmekin lähteä junalla kohti pohjoista, kotiin. Tämä onkin viimeinen postaus tälle keväälle, siksi 14C toivottaa kaikille

AURINKOISTA KESÄÄ!!!



- Eerika Hietala -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti